Vakantiehuis van Nederlandse eigenaar in Échassières in de Auvergne
omgeving

Activiteiten in de Auvergne

Wandelen, mountainbiken, racefietsen, survivalpark voor jong en oud , bezoek aan watermolen en de vele kastelen, golfen, zwemmen en vertier bij het meer van Lapeyrouse (10 min. met de auto) in St. Eloy les Minus, thermen in Vichy, pony- en paardrijden, kanoën, kajakken, golfbaan in Montluçon, raften en zomers de vele brocantes. Huur tennisbaan via gemeentehuis in het dorpje Échassières.

Saint-Pourçain-sur-Sioule

Dit is een leuk stadje midden in een groot wijngebied. Breng een bezoek aan de cave en proef de wijnen. Er is ook een wijnmuseum waar een grote wijnpers uit de 17e eeuw te bewonderen is. Saint-Pourçain-sur-Sioule is een van de oudste plaatsen in Frankrijk waar wijn gemaakt wordt.

omgeving

Le Ris Blanc

Het Restaurant is te vinden in het dorp Echassieres tegenover de kerk, het is een Cuisine Traditionelle, très bonne cuisine.
Telnr: 0470 90 40 06.

Lalizolle, Bellenaves en Montluçon

Eigenlijk teveel op te noemen! In de omgeving maar ook in en bij de grotere plaatsen treft u diverse brasseriën en restaurants. In de kleine plaatsjes zoals Lalizolle en Bellenaves is het goed vertoeven en kunt u heerlijk lunchen en dineren. Het oude gedeelte van Montluçon is meer dan een bezoek waard!omgeving omgeving omgeving